Produse pentru hering sferic pentru sushi (19)

Cub de Somon - Oncorhynchus Mykiss (Steelhead/Somon)

Cub de Somon - Oncorhynchus Mykiss (Steelhead/Somon)

Tăiat corect în cuburi de 15x15 mm, poate fi gătit rapid după congelare și devine o masă ideală. Este alegerea celor care doresc să creeze arome mari în dimensiuni mici. Dimensiune: 15x15 mm Metodă de stocare: Congelat IQF Vânzare: Angro Metodă de ambalare: Cutie din carton de 7 kg cu 20% glazură Locul de producție: Marea Neagră, Samsun, Turcia
Pește roșu întreg eviscerat

Pește roșu întreg eviscerat

Pește roșu întreg eviscerat
Melcul Canar - Helix Cepaea - Melcul Canar - Helix Cepaea

Melcul Canar - Helix Cepaea - Melcul Canar - Helix Cepaea

Varietatea noastră de Melci Canario - Helix Cepaea este albă, brodată, rezistentă și cărnoasă. Neavând proveniență dintr-o colectare intensivă, sunt colectați din habitatul natural și selectați și certificați pentru a garanta calitatea și prospețimea. Îi păstrăm la o temperatură controlată pentru a le menține durabilitatea. CARACTERISTICI ALE PRODUSULUI ȘI CONDIȚII DE VÂNZARE Melci 100% naturali, uscați, curați și purificați, gata de consum Disponibili pe tot parcursul anului. Ambalați în saci de plasă de 1 și 5 kg. Expediții paletizate și transport refrigerat în Italia și Europa Comandă minimă de 800 kg.
Sardine în Ulei - Magazin Alimentar

Sardine în Ulei - Magazin Alimentar

Cutie club 125g, Naturală sau Picantă
Ambalaje pentru produse de mare

Ambalaje pentru produse de mare

Ambalaje pentru produse de mare
Crabi - Gătiți și curățați

Crabi - Gătiți și curățați

IQF Crabi fierți curățați
Felie de File de Somon - Oncorhynchus Mykiss (Păstrăv de Oțel/Somon)

Felie de File de Somon - Oncorhynchus Mykiss (Păstrăv de Oțel/Somon)

O felie de file de somon din Marea Neagră, fără oase, multi-scop. Acest produs este fabricat la comandă. Tip de tăiere: Felie de file fără piele Interval de dimensiuni: 80-110 / 110 - 140 / 140 - 170 G Metodă de stocare: Congelat IQF Vânzare: Angro Metodă de ambalare: Cutie din carton de 0 Kg cu 10-20% Glazură Locul de producție: Marea Neagră, Samsun, Turcia
Scoici albe întregi fierte

Scoici albe întregi fierte

Scoici albe întregi fierte
TĂIETURI CHINEZEȘTI FRESCE - Grâu francez

TĂIETURI CHINEZEȘTI FRESCE - Grâu francez

Noodle-urile noastre proaspete PÏNJA sunt de calitate de catering, realizate din făină de grâu: 30%, APĂ, SARE. Se savurează prăjite simple, cu legume sau carne, bine condimentate și însoțite de tot felul de supă. Gust și prospețime la fiecare îmbucătură, acest fel de mâncare chinezesc este cu adevărat excepțional. Greutate netă pachet: 200g Cantitate de pachete per colet: 30 pachete de 200g Cantitate de colete per palet FR: 67 colete Cantitate de colete per palet EXP: 57 colete Ambalări conform clientului final: 3kg, 1 kg, 0.6kg, 0.4kg
Friptură de pește roșu

Friptură de pește roșu

Friptură de pește roșu
Plachă atlantică gata de tigaie

Plachă atlantică gata de tigaie

IQF, eviscerat, cap, înotătoare, coadă, 275-325g 325-375g 375-425g.
Producție artizanală de stridii

Producție artizanală de stridii

Toate stridiile noastre sunt rafinate în 'claire', aceste bazine săpate în argilă, alimentate cu apă de mare în timpul coeficientelor mari de maree.
Creveți cruzi curățați – Curățați sau necurățați

Creveți cruzi curățați – Curățați sau necurățați

Creveți cruzi curățați – Fără intestine sau cu intestine
Rulouri de pește spadă în aluat

Rulouri de pește spadă în aluat

Un fel principal care exprimă toate aromele mării noastre, reprezentat cu măiestrie de una dintre cele mai iubite ingrediente: peștele spadă. Rulouri delicioase care învăluie multă bunătate, acoperite cu o panadă savuroasă, de savurat alături de un garnitură bună.
Pasta de cerneală de sepie de origine indiană

Pasta de cerneală de sepie de origine indiană

Pasta de cerneală sepia de origine indiană, cu garanția calității pentru piața internațională.
Scoici - Cu coral

Scoici - Cu coral

IQF
Iberian Porc Mantel Șopârlă

Iberian Porc Mantel Șopârlă

Cerdo ibérico mai mare de 10 luni. Bucată de Magro situată în partea costală a porcului, între Panceta și Barriguera, și profilată în Fâșii. Lagarto de Manto de cerdo ibérico este o tăietură excepțională obținută din porci iberici de peste 10 luni, recunoscuți pentru gustul și calitatea lor inegalabilă. Această bucată slabă se află în zona costală, între panceta și barriguera, și se prezintă în fâșii subțiri care oferă o textură fragedă și suculentă, ideală pentru preparate la grătar sau la grill. Profilarea sa în fâșii o face o alegere versatilă pentru diverse preparate gourmet, menținând gustul autentic și profund al porcului iberic. Perfect pentru cei care apreciază carnea de calitate cu o notă gourmet.